Waarom Locoo?
screenshot loyalty

Oplossing 4 Loyalty

Klantenbinding is belangrijk. Eens in de zoveel tijd wordt er daarom her en der een loyaltysysteem geïntroduceerd met voordelen voor de klant en de belofte van extra omzet aan de ondernemer. De meeste loyaltysystemen stoppen na vijf jaar. Waarom? Veel extra werk en – afgezet tegen het extra werk en de weggegeven voordeeltjes – nauwelijks tot geen extra omzet.

Toch introduceert ook Locoo een loyaltysysteem. Met ons loyaltyprogramma beloven wij geen extra omzet. Wel beloven wij gemak en klantenbinding.

Het tijdelijk lokaal gelabeld geld zorgt voor extra omzet. Hierbij geldt: hoe meer geld als tijdelijk lokaal geld in omloop komt – en dus meer geld langer in de regio blijft circuleren – hoe groter de omzet van lokale ondernemers. En dat is de reden waarom ook wij een loyaltysysteem introduceren. We verleiden bedrijven en consumenten met allerlei voordeeltjes om met Locoo te gaan betalen. En wie met de handige betaalapp van Locoo betaalt, brengt extra lokaal gelabeld geld in omloop. Uiteindelijk zorgt dit extra tijdelijk lokaal gelabelde geld voor meer omzet en een sterkere lokale economie!

Bij kortingen zal de keuze worden geboden om de korting zelf te incasseren of die te laten toevallen aan een lokaal goed doel naar keuze – bijvoorbeeld een sportclub, de kerk, een vrijwilligersorganisatie etc.